Koromba Kourou

Koromba Kourou är en kulle i Guinea. Den ligger i prefekturen Mandiana Prefecture och regionen Kankan Region, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Conakry. Toppen på Koromba Kourou är 409 meter över havet.

Terrängen runt Koromba Kourou är platt. Den högsta punkten i närheten är 459 meter över havet, 2,5 km söder om Koromba Kourou. Runt Koromba Kourou är det glesbefolkat discount football tops, med 19 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Faralako, 19,7 km sydväst om Koromba Kourou. Omgivningarna runt Koromba Kourou är huvudsakligen savann. I trakten runt Koromba Kourou finns ovanligt många namngivna kullar.

Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 25 °C thermos 18 ounce hydration bottle. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är augusti, med 19&nbsp fabric shaver australia;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 562 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 405 mm nederbörd refillable plastic water bottles, och den torraste är februari, med 1 mm nederbörd.