Ivan Höger

Noter:
1) Klubber som senior med optrædener og scoringer.
2) Antal landskampe.

Ivan Höger (født 17. september 1982) er en tjekkisk basketballspiller water bottle holder for belt, der spiller for Svendborg Rabbits. Höger har spillet på det tjekkiske ungdomslandshold og har også spillet i flere europæiske storklubber som Kapfenberg St branded water bottles. Polten og CSKA Sofia .

På trods af et milliontilbud fra en klub i Qatar valgte han at acceptere en mindre profitabel kontrakt fra Svendborg Rabbits i sæsonen 2006/2007, da han syntes godt om klubben.

Han er en af verden højeste mennesker, og måler 225 cm uden sko. Han bruger størelse 54 1/2 i sko og vejer 125 kilo, hvilket gør at han har nogle naturlige fordele under kurven meat needle tenderizer. Derfor spiller han også center. For en mand på 225 cm er Höger kendt for at have et utroligt godt skud og en glimrende koordination.